Witam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów!
Zapraszam Was do dyskusji, do dzielenia się. DO odgrzebywania starych, ale ciekawych tematów. A także do tworzenia nowych! Niech te dyskusje nas rozwijają i zbliżają ku dobremu!
Pozdrawiam i zapraszam "STARYCH" i "MŁODYCH" do Domu pod Lasem!
Mam na imię Gabrysia . Jestem z parafii św. Trójcy w Słabosz ewie. Od Września ruszamy z kręgami biblijnymi w naszej parafii i mam zamiar sie w nie mocno zaangażować pozdrawiam wszystkich.
Witam. Mam na imię Jagoda. Jestem z Bobolic. Pracuję w Domu Pomocy Społecznej prowadzonym przez siostry Pallotynki. Cieszę się, że znalazłam to forum. Chciałabym się dowiedzieć o rekolekcjach prowadzonych przez siostry Pallotynki, chodzi mi o terminy itp. chciałabym również nawiązać kontakt z osobami, które należą do różnych grup prowadzonych przez ss. Pallotynki. Pozdrawiam serdecznie.
Jedne z rekolekcji zaczęły się w czwartek, w Sucharach. Prowadzi je x. Marek, pallotyn. Jest tam także s. Anna z Gniezna. A jeśli chodzi o inne terminy, to pewnie właśnie ona będzie mogła Ci coś przybliżyć, gdy wróci.
_________________ "Życie ludzkie jest ważniejsze, niż czyjeś małe interesy"
Szczęść Boże wszystkim!!! Jestem Ania i mam 22 lata, pochodzę z małej mieściny o nazwie Damasławek. Cieszę się, że w końcu udało mi się pomyślnie zalogować, mam nadzieję, że przyjmiecie jeszcze jedną zbłąkaną owieczkę do swojego grona... Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej. Pozdrawiam serdecznie
_________________ Ci, co zaufali Panu są jak Góra Syjon!!!
Witam wszystkich serdecznie:d jestem Patrycja pochodzę z Inowrocławia. uczęszczam do liceum.;-) należę do duszpasterstwa DOMino i zespołu "Przystań" oraz grupy pielgrzymkowej oczywiście Czerwono-Żółtej.;-) jestem osoba aktywną i wesołą z poczuciem humoru.:d lubię się bawić i grać na djembe<beben afrykański> na co dzień tryskam radością a od święta jak to się mówi jestem smutna. mam nadzieje że znajdę tu swoje miejsce i coś wniosę swoim pozytywnym spojrzeniem na świat.
Pozdrawiam
_________________ "bo rytm jest jak krew, płynie w żyłach"
Witam:) Widze,że ostatnio nikt tu nie pisze:) Przeglądając forum postanowiłam założyć konto. Mam na imię Magda, jestem z Gniezna. Nie należe póki co do żadnej wspólnoty niestety. Pozdrawiam wszystkich
_________________ "Nie bójcie się żyć dla miłości, dla tej miłości warto żyć!"
hej wszystkim:) jestem Hania-pielgrzym z grupy czerwono-żółtej:) kiedy nie jestem w drodze na Jasna Górę należę do wspólnoty Odnowy w Duchu świętym SILOAM, kręcę się też przy DOMinie i studiuję pedagogikę
_________________ "nie wystarczy urodzić się człowiekiem..trzeba być człowiekiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum